Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Φτιάξε κολιέ από καλαμπόκι

Τι θα λέγατε να δώσουμε λίγη δημιουργική διάθεση στα κοριτσάκια μας, τώρα στις διακοπές? Τρώτε καλαμπόκι? Αν όχι do not worry! μην το φάτε, φορέστε το! Και αν τρώτε..ε πάρτε και ενα παραπάνω..




Ο τρόπος που θα το φτιάξετε είναι πανεύκολος. Με λίγα λόγια αφού μουλιάσετε τα καλαμπόκι, τοσο όσο να μαλακώσουν για να περνάει μια βελόνα με κλωστή από μέσα, ξεκινάτε να περνάτε τους σπόρους ως χάντρες μεσα σε μια γερή κλωστή. Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω.

2 σχόλια:

  1. Ευάκι μου ελπίζω να ξέρεις ότι εσύ ήσουν το έναυσμα για να μπω σε αυτόν τον μαγικό κόσμο της χειροτεχνίας....εσύ και τα κοσμήματα σου...
    Αν μέναμε κοντά θα περνούσαμε πολλές ώρες μαζί...χωρίς να το καταλάβουμε!!! Χαίρομαι πολύ για τα σχόλια σου...αντε βάλε καμια φωτό από αυτά τα ωραία που κάνεις...για να κατεβάσουμε καμία ιδέα....σε φιλώ (και την Στεφανία...και τον Γιαννάκη)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ για τα γλικά σου λόγια. Εσύ να παρεις ιδεες απο εμενα? πλάκα κάνεις? Καποια στιγμη παντως θα βάλω απο παλιά μου πράγματα. Μολις εχτες καταφερα να περασω στο pc τα μοναδικα τελευταια μου δημιουργήματα (απο φερμουάρ!) με σκοπό να τα δημοσιεύσω εδώ, αλλα τοσο δεν με θέλει που τα εσβησα απο το κινητο χωρις να γινει επιτυχης αντιγραφή στο pc. Προς το παρών οταν βρισκω χρόνο θα δημιουργήσω εδώ μεσα μια συλλογή ιδεών απο αυτά που ξεχωρίζω αναμεσα στα υπέροχα πραγματάκια που βρίσκω κατα καιρούς στις βόλτες μου στο διαδύκτιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή